07. februar 2025
10 – 15h
SKY GARNI Hotel d.o.o Lomina 28 11000 Beograd, Srbija
23.400 RSD
Prijave do 20. jan 2025 - 20.500 RSD
Ambipak seminar:
07. februar 2025
10 – 15h
SKY GARNI Hotel d.o.o Lomina 28 11000 Beograd, Srbija
23.400 RSD
Prijave do 20. jan 2025 - 20.500 RSD
Informacije:
Ambalaža za hranu i piće je nesumnjivo najveći i najvažniji segment ambalažne industrije. Ispunjenje zahteva bezbednosti i zdravstvene ispravnosti upakovane hrane je zahtev broj jedan i svaki proizvođač ambalaže i hrane i pića je u obavezi da ih ispuni.
Nakon uspešno održanih seminara o vrstama materijala i bezbednosti pakovanja hrane „Ambalažni materijali za kontakt sa hranom – cirkularnost, zdravstvena bezbednost i regulativa“, koje smo realizovali sa stručnim predavačima, našim saradnicima, idemo dalje u deljenju znanja i usavršavanjima u oblasti pakovanja hrane i pića.
Pred nama je seminar “Standardi za bezbednost hrane & Deklaracija o usaglašanosti ambalaže za hranu” sa ciljem da objasni kako ispuniti zahteve standarda za bezbednost hrane i pića i ispravno popuniti Deklaraciju o usaglašenosti. Seminar je posvećen najvažnijim i najnovijim svetskim standardima za pakovanje i bezbednost hrane i pića koji će pomoći kompanijama da dobiju odgovore na pitanja koja su, veoma često, i kod velikih i kod malih predmet nedoumica.
Detaljnije otvaramo i još jednu temu koja muči food kompanije a to je nepoznavanje zahteva i legislative od strane proizvođača ambalaže: deklaracija o usaglašenosti, analize na odgovarajuće simulante itd.
Seminar je namenjen predstavnicima svih kompanija u lancu proizvodnje i distribucije hrane – a pre svega proizvođačima i distributivnim lancima hrane i pića i proizvođačima ambalaže za hranu i piće…
Proizvođači hrane i pića – kontrolori kvaliteta, tehnolozi, pravnicima, menadžerima nabavke, menadžerima za javne i regulatorne poslove…
Proizvođači ambalaže – menadžerima, tehnolozima, pravnicima, menadžerima za javne i regulatorne poslove
Laboratorijama za kontrolu kvaliteta i bezbednosti, sertifikacionim telima
Svima kojima su važne informacije o materijalima koji dolaze u kontakt sa hranom i zakonska regulativa na ovom polju, posebno za izvoznike hrane i pića.
Seminar je idealna prilika za poslovno povezivanje učesnika iz kompatibilnih delatnosti.
Tematske celine:
Upoznavanje sa GFSI prepoznatim standardima – IFS, BRC i FSSC22000
Kako to izgleda u praksi?
GFSI standardi za ambalažu
Deklaracija o usaglašenosti (DoC) za materijale u kontaktu sa hranom
Program seminara upotpuniće predstavnici kompanije Nestle Adriatic i tom prlikom izneti iskustva svetske korporacije u primeni standarda, Doc-a, i ostalim temama:
Kotizacija:
23 400 RSD
Prijave do 20. jan 2025: 20.500 RSD
Popusti:
10% za Ambipak klijente
10% za dvoje ili više predstavnika jedne kompanije
Popusti se ne sabiraju.
PDV se ne obračunava shodno članu 33. stav 1. Zakona o PDV
Za učesnike je obezbeđena kafa dobrodošlice i ručak.
Organizator: Ambipak magazin/NIA koncept doo Beograd
Opšti uslovi: Uplata po profakturi mora biti izvršena najkasnije do datuma valute naznačenoj na profakturi, a u suprotnom važi puna cena obuke. U slučaju otkazivanja učešća od strane učesnika u roku od pet do deset dana, do dana početka obuke, učesniku se vraća iznos umanjen za 30% od ukupnog iznosa usluga iskazanog na profakturi, na ime administrativnih i organizacionih troškova. U slučaju da nije naplaćena profaktura organizator zadržava pravo da fakturiše 30% od pune cene obuke, na ime administrativnih i organizacionih troškova. U slučaju otkazivanja učešća od strane učesnika u roku do pet dana do početka obuke, učesniku se vraća iznos umanjen za 50% iznosa od ukupnog iznosa usluga iskazanog na profakturi, na ime administrativnih i organizacionih troškova. U slučaju da nije naplaćena profaktura organizator zadržava pravo da fakturiše 50% od pune cene obuke, na ime administrativnih i organizacionih troškova. Učesnici koji budu sprečeni da učestvuju u obuci, mogu ustupiti svoju prijavu trećem licu, a organizator zadržava uplatu u celosti. Organizator zadržava pravo da otkaže održavanje obuke i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Ukoliko zbog nepredviđenih okolnosti dođe do odlaganja seminara, organizator će učesnicima predložiti novi termin. Navedeni podaci sa narudžbenice se mogu upotrebiti u promotivne svrhe, ali neće biti prosleđivani trećim licima.
Aleksandra Stanišić
Food Safety Auditor/Expert
Master hemijski inženjer i specijalista za upravljanje kvalitetom, vlasnica konsultantske agencije AS consulting KG, iz Kragujevca
Aleksandra Stanišić je stručnjak za bezbednost hrane, sertifikovani auditor i konsultant sa iskustvom u oblasti proizvodnje hrane, implementacije standarda kvaliteta i bezbednosti, i rada u skladu sa HACCP sistemom.
Profesionalno iskustvo:
Obrazovanje:
Gordana Vraštanović Pavićević, spec. san. hemije
Samostalni stručni saradnik laboratorije Fieldtest d.o.o./ Konsultantkinja za materijale za kontakt sa hranom
Daliborka Mrđan, specijalista za kontrolu kvaliteta za Nestlé tržište jugoistočne Evrope.
Daliborka Mrđan Mićanović je specijalista za kontrolu kvaliteta za Nestle tržište jugoistočne Evrope. Po struci je diplomirani inženjer poljoprivrede- specijalista za prehrambenu tehnologiju, sa 12 godina iskustva u prehrambenoj industriji, u kontroli kvaliteta.
SKY GARNI HOTEL
Beograd, Lomina 28
Napomena: Slanjem prijave, prihvatate opšte uslove navedene iznad a Organizator će vam dostaviti profakturu/fakturu prema naružbi i Opštim uslovima.
Za sve dodatne informacije možete nam pisati na: info@ambipak.rs
Partner seminara:
Nestle Adriatic S doo
Ambalaža i pakovanje - Ambipak magazin na jednom mestu objedinjuje informacije iz oblasti industrije ambalaže i pakovanja.
Ambipak magazin je mesto razmene relevantnih vesti i informacija o ambalaži i ambalažnim materijalima. Mašine za ambalažu, sistemi za pakovanje i obeležavanje, tehnološke inovacije, dizajn ambalaže su teme Ambipak magazina.
Promovišemo reciklažu i održivi razvoj. Negujemo ispravan odnos prema zdravlju, prirodi i zajedničkim resursima.